Više o brendu

Boost Up se kroz godine afirmirao kao svjetski priznati brand u segmentu promotivnih, korporativnih, skijaških, nautičkih i radnih jakni.

Našim klijentima nudimo profesionalnu uslugu izrade jakni koje zadovoljavaju sve specifične zahtjeve i standarde.

Naš prodajni tim, uz pomoć Imperito dizajn studija, može kreirati Vašu personaliziranu jaknu.

Katalog

Najprodavaniji modeli

Specijalna produkcija

Naš brend Boost Up sa već višegodišnjim iskustvom u proizvodnji jakni, postao je pouzdano rješenje za promotivne, korporativne, skijaške, nautičke ili radne jakne.

Osim jakni, koje čine kolekciju i koje se sukcesivno proizvode tijekom cijele godine, Imperito se specijalizirao i za izradu “custom made” jakni koje zadovoljavaju specifične zahtjeve naručitelja i do najsitnijeg detalja.

Za izradu naših jakni koristimo najmodernije tkanine, koje dišu, vodootporne su i ugodne za nošenje… Od materijala koristimo: mikrofibru, najlon, poliester, rip-stop, mikro polar flis… U ponudi imamo i mikrofibru tretiranu Teflonom (DuPont).

Sve naše tkanine imaju ISO certifikat koji potvrđuje da zadovoljavaju strogi Oeko-Tex standard 100 te da su testirane na štetne substance.
U dalekoistočnoj tvornici proizvode se velike količine jakni za svjetski poznate brandove poput Coca Cole, Honde,Yamahe, Forda, Renaulta F1… Ovom prestižnom popisu možemo dodati i hrvatske brandove (T-mobile, 4d, Total, INA, Zračna luka Zagreb, Atlantic Trade…) koji su prepoznali kvalitetu i prednosti ovakve izrade.

Zahvaljujući našim educiranim prodavačima i dizajnerima naručivanje ovakvih jakni je vrlo jedno­stavno. Ukoliko se odlučite za neki od već postojećih modela onda je minimalna količina za narudžbu 300 komada.

Tijekom dizajniranja je moguće utjecati na boju materijala, boju paspula, poziciju logotipa, PVC bedževe, patentne zatvarače (zippere), personaliziranu dugmad (“drukere”)… Kod izrade ovakvih jakni prednost je u tome što se štikanje vrši prije šivanja, čime je osigurana veća kvaliteta štika i moguće je pozicionirati logo na mjesta gdje to nije moguće kod gotove jakne (poklopci džepova, kragne, rubovi rukava, ovratnika…).

Cijena ovakvih jakni definira se po upitu i ovisi o kompleksnosti. S obzirom na veću količinu, u većini slučajeva cijena ne prelazi cijenu sličnih jakni koje se kupuju sa skladišta.

Prije izrade prvog uzorka se u suradnji s našim prodajnim i dizajnerskim timom izrađuje grafička simulacija jakne u kojoj se definiraju svi elementi potrebni za izradu. Nakon toga, naručitelju dostavljamo gotov uzorak prve jakne radi eventualnih korekcija. Nakon toga slijedi narudžba i isporuka. Prilikom narudžbe nema ograničenja s obzirom na distribuciju količina po veličinama. Sve jakne mogu biti u jednoj veličini!

Surađujući s nama, kao proizvođačima, imate velik izbor mogućnosti koje će zadovoljiti gotovo sve zahtjeve vas ili vaših klijenata u procesu stvaranja personaliziranih odjevnih predmeta.

U mogućnosti smo izraditi jaknu sukladno zahtjevima vašeg “branda” – odabirom boja i vrsta tkanina, visokokvalitetnim strojnim vezenjem – štikanjem, upotrebom reflektirajućih elemenata 3M, personaliziranim prešanim gumbima, povlakačima za patentni zatvarač (silikonski, tkani, tiskani…), unutarnjim vezenim etiketama (izrađenim u “jacquard” tehnici)… Saslušat ćemo vaše želje, uvažiti sve standarde korporativnog dizajna i predložiti vam neka rješenja koja ćemo vam u digitalnoj formi poslati na e-mail. Ukoliko dođe do realizacije prvo ćemo proizvesti jedan uzorak i nakon odobrenja započeti s proizvodnjom.

U slučaju specijalne produkcije vrijeme isporuke je 90 dana – od ideje do isporuke u Hrvatskoj. Ukoliko pak imate potrebu za bržom isporukom nudimo vam standardnu kolekciju promotivnih jakni Boost Up koje su dostupne za trenutačnu isporuku s našeg skladišta u Zagrebu ili u roku od najviše 10 dana.

Od nas možete uvijek očekivati da svaku narudžbu obradimo u najkraćem roku i s najvećom pažnjom.