UVJETI PRODAJE

Artikli iz ponude na web stranici imperito.hr namijenjeni su isključivo za prodaju pravnim osobama. Minimalna narudžba iznosi 1.500,00 kn + PDV.
U slučaju narudžbe iznosa manjeg od 1.500 kn + PDV naplaćujemo manipultivani trošak od 150,00 kn + PDV.

CIJENE

Na navedene cijene obračunavamo važeći PDV. Cijene su prikazane u eurima i kunama. Cijene u kunama izračunate su po srednjem tečaju HNB-a u trenutku prikazivanja na web stranici.
Istaknute cijene su informativnog karaktera temeljene na količini od 100 komada. Aplikacija logotipa nije uključena u cijenu osim ako drugačije nije navedeno u opisu artikla.

NAČIN PLAĆANJA

Isključivo bankovnom uplatom / virmanom na račun tvrtke Imperito d.o.o. u bankama:

Primarni račun
Addiko Bank d.d.
sa sjedištem u Zagrebu, Slavonska avenija 6.
IBAN: HR9325000091101491683
SWIFT/BIC: HAABHR22

Sekundarni račun
OTP Banka Hrvatska d.d. sa sjedištem u Zadru, Domovinskog rata 3.
IBAN: HR8724070001100150565
SWIFT/BIC: OTPVHR2X

ISPORUKA

Raspoložive količine prikazane na web stranici odnose se na skladišta dobavljača. Ukoliko su artikli dostupni i na skladištu u Zagrebu rok isporuke (bez dorade) je 24 sata po evidentiranoj uplati.
Rok isporuke određuje se za svaki artikl pojedinačno, te je ovisan o količinama, dobavljivosti i rasporedu u doradi.
Po primitku upita ili narudžbe javljamo se povratno u najkraćem mogućem roku s informacijama o raspoloživosti artikala te sukladno dogovoru šaljemo ponudu po specifikaciji iz upita.
U slučaju više sile prilikom dostave Imperito d.o.o. ne odgovara za moguću materijalnu ili financijsku štetu. Povrat robe nije moguć kod kašnjenja izazvanim višom silom.
Dostava je besplatna za isporuke na područje grada Zagreba za iznos od 2.000,00 kn s PDV-om.
Na zahtjev kupaca i o njegovom trošku robu šaljemo međugradskim prijevozom ili kurirskom službom.

POSEBNI UVJETI

Upit poslan putem web stranice ujedno ne predstavlja i narudžbu navedenih artikala, već se narudžba potvrđuje nakon provjere dostupnosti artikala, a po primitku naše službene ponude, te prema uvjetima navedenim u ponudi.
Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave i obavijesti, a o kojima će klijent biti pravovremeno obaviješten u tijeku obrade narudžbe.
Boja i izgled artikla prikazanog na ekranu računala može odstupati od artikla u stvarnosti. Dimenzije i opisi artikala unešeni su sa posebnom pažnjom, ali Imperito d.o.o. ne odgovara za eventualna odstupanja.

GARANCIJA I REKLAMACIJE

Nema garancije na promotivne artikle osim ako drugačije nije dogovoreno.
Prilikom preuzimanja robe dužni ste izvršiti provjeru količine i kvalitete robe. Reklamaciju na količinu dostavljenih proizvoda ne prihvaćamo nakon što je roba već isporučena.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici imperito.hr. Korištenje web stranice imperito.hr moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ukoliko želite koristiti uslugu online narudžbe/slanja upita, obrada osobnih podataka je nužna. Na svaku obradu osobnih podataka primjenjuju se Pravila privatnosti.

OPĆI PODACI

IMPERITO, d.o.o. za trgovinu i usluge, sa sjedištem u Zagrebu, Susedsko polje 47. Društvo je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 080405321, OIB: 90979617408, temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. IBAN: HR8724070001100150565, SWIFT: OTPVHR2X, u poslovnoj banci OTP Banka Hrvatska d.d. sa sjedištem u Zadru, Domovinskog rata 3. Članovi Uprave društva: Dražen Belohradski. Osobe ovlaštene za zastupanje: Nikola Belohradski.

Datum posljednje izmjene 24.05.2018. Registrirani kupci biti će obaviješteni emailom ukoliko dođe do promjena u općim uvjetima poslovanja.