Postupak se koristi za dotisak na tekstil. Prvo, svaki logo treba biti programiran putem programa za štik. Nadalje, logotipi se štikaju automatiziranim strojem. S obzirom na ograničen broj boja konca, nije moguće postići točne Pantone boje kao ni tonske prijelaze (gradijente).

Logotipovi koji se smoliraju se najprije printaju na naljepnice te pokrivaju s dvokomponentnom smolom. Kao rezultat, površina postaje fleksibilna i ima trodimenzionalni izgled. Smolirani logotipovi se mogu proizvesti u raznim oblicima i otporni su na UV zračenje.

Transfer tisak je idealan za artikle koji se zbog svoje veličine ili oblika ne mogu tiskati sitotiskom. Logotipi se printaju na transfer papir koji se onda prenosi na artikl putem pegle zagrijane na visoku temperaturu. Transfer otisci imaju odliku visoke izdržljivosti prilikom pranja kao i točnost boja koje su na osnovi Pantone sistema boja.

Ova tehnologija za graviranje koristi lasere. Dubina otiska se može izmjeriti u stotinki milimetra. Površina proizvoda u biti gori u procesu apliciranja logotipa. Može se izvesti jako precizno čak i jako mala veličina logotipa.

Tampon tisak se koristi za dotisak na plastične, metalne, drvene i papirnate proizvode. Moguće je napraviti male otiske, visoke rezolucije i preciznosti. Posebna prednost tampon tiska je mogućnost tiska na zakrivljene površine. Tampon tisak je najpopularnija metoda tiska. Tiskaju se boje na osnovi Pantone sustava boja.

UV LED tehnologija je digitalni tisak izravno na površinu proizvoda. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji otisci se fiksiraju bez toplinske obrade, te je moguće trenutno dobiti visoko kvalitetni rezultat. Ova tehnologija se može koristiti na metalnim, drvenim, plastičnim, staklenim i mnogim drugim materijalima.

Sitotisak je tehnika tiska za dotisak na tekstilne, plastične i papirnate proizvode sa ravnom površinom ili površinom koja se da izravnati. Boja se otiskuje direktno na površinu proizvoda kroz sito i fiksira toplinskom obradom na 170C. Ova tehnologija omogućava veliku točnost boja koje su na osnovi Pantone sistema boja.

Ova metoda se može koristiti na posebnim šalicama za sublimaciju, majicama, raznom tekstilnom asortimanu, ručnicima i slično. Sublimacija ruši sve prepreke na putu prema fotorealističnom prikazu. Logotipi tiskani sublimacijom su visoke rezolucije, a slike pune detalja i živih boja. Otisak je izrazito otporan na pranje.

PVC naljepnice se proizvode u različitim oblicima digitalnim tiskom na materijale na bazi polimera. Ova tehnologija proizvodi otiske koji su otporni na vremenske prilike i UV zračenje.